Zarządzenie Nr 636/2017 Burmistrza Krapkowic z dnia 22-03-2017 w sprawie ogłoszenia konkursu na kandydata na stanowisko dyrektoraZespołu Szkolno-Przedszkolnego w Rogowie Opolskim.

Na podstawie: art. 36a w zw. z art. 5c pkt 2 ustawy z dnia 7 września 1991 r. o systemie oświaty (Dz. U. z 2016 r. poz. 1943 ze zm.) oraz § 1 ust. 1 rozporządzenia Ministra Edukacji Narodowej z dnia 8 kwietnia 2010 r. w sprawie regulaminu konkursu na stanowisko dyrektora publicznej szkoły lub publicznej placówki oraz trybu pracy komisji konkursowej (Dz. U. z 2010 r. Nr 60, poz. 373 ze zm.) zarządzam co następuje :

§ 1. 1. Ogłaszam konkurs na kandydata na stanowisko dyrektora Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Rogowie Opolskim. 2. Ogłoszenie o konkursie stanowi Załącznik Nr 1 do niniejszego zarządzenia.
§ 2. Zarządzenie podlega ogłoszeniu na tablicy ogłoszeń w Urzędzie Miasta i Gminyw Krapkowicach oraz na stronie internetowej Gminy Krapkowice. § 3. Zarządzenie wchodzi w życie z dniem podpisania.

PDFZałącznik do Zarządzenia nr 636.2017 - OGŁOSZENIE O KONKURSIE.pdf